0%

Choreography Department

Choreography Department

We are sorry but it looks like your Browser doesn't support our website Features. In order to get the full experience please download a new version of your favourite browser.

Mișcare și Culoare | a imagina, a simți, a crea

Mișcare și Culoare | a imagina, a simți, a crea

Suntem bucuroși să vă anunțăm că proiectul cultural Mișcare și Culoare, demarat în anul 2017, nominalizat în același an la Premiile AFCN pentru inițiative interdisciplinare și premiat cu Locul 1 în cadrul Galei Societății Civile 2018, va continua din luna iulie sub forma unui program ce se va desfășura pe parcursul a aproape doi ani de lucru. Principalii beneficiari ai programului Mișcare și Culoare sunt copiii din mediile defavorizate.

Mișcare și Culoare propune un program de educație culturală, care dorește să integreze dimensiunea cognitivă cu cea emoțională, kinestezică și de conștientizare a propriului corp ca instrument și subiect al exprimării prin artă.
Vom urmări să satisfacem, înainte de toate, nevoia primară a copiilor pentru mișcare și exprimare liberă, creativă.
Povestea noastră este una a prieteniei și a toleranței, o poveste în care se vor întâlni copii proveniți din medii diferite, vor petrece împreună învățând despre toate prin artă, dar mai ales experimentând diverse provocări.

Pentru a afla toate lucrurile noi și interesante pe care le vom învăța unii de la alții ne poți urmări pe pagina de facebook Mișcare și Culoare.

Mișcare și Culoare este un proiect conceput de Asociația Secția de Coregrafie, realizat în parteneriat cu MNAC – Muzeul Național de Artă Contemporană și
co-finanțat de Administraţia Fondului Cultural Naţional AFCN.

Imagini: Mișcare și Culoare, 2017