0%

Choreography Department

Choreography Department

We are sorry but it looks like your Browser doesn't support our website Features. In order to get the full experience please download a new version of your favourite browser.

Nominalizati la Premiile AFCN 2019

Nominalizati la Premiile AFCN 2019

Asociatia Sectia de Coregrafie incepe anul cu o veste foarte buna: nominalizarea la premiile AFCN pentru proiectul dans::danse, realizat in cadrul sezonului diplomatic Romania-Franta.

dans::danse este nominalizat la categoria “Premiul pentru Promovarea Culturii Romane in Lume“, care se acorda unei intiative care a prilejuit intalnirea publicului international cu artisti/productii artistice din Romania.
Gala de Premiere se va desfasura pe 14 ianuarie 2020, incepand cu orele 19:00 la Institutul Francez din România, sala Elvire Popesco, Bd. Dacia 77, București.
Multumim partenerilor, finantatorilor, tuturor colaboratorilor!

::

dans::danse este un schimb cultural si o colaborare artistica, realizat de CCNO – direction Maud Le Pladec (tag la pagina) si Asociatia Sectia de Coregrafie.
Proiectul a fost finantat de Sezonul Romania-Franta 2019, INSTITUT FRANÇAIS și AFCN. Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitatea beneficiarului finantarii.

Parteneri institutionali: Sezonul Romania-Franta 2019, CCNO – direction Maud Le Pladec, Asociația Secția de Coregrafie, CARTIERUL DE DANS, Teatrul Naţional “I. L. Caragiale” Bucureşti, Centrul Naţional al Dansului Bucureşti, Institutul Cultural Român, INSTITUT FRANÇAIS
Partener media special: RADIO GUERRILLA
Parteneri: AGERPRES, FEEDER.ro, Revista Atelierul, LiterNet.ro, Moviecore, Revista Art Out, De Corina, Ceașca de Cultură, MASA – CASA
Partener de comunicare: www.wecollab.ro