0%

Choreography Department

Choreography Department

We are sorry but it looks like your Browser doesn't support our website Features. In order to get the full experience please download a new version of your favourite browser.

Astazi lansam etapa romana a proiectului dans::danse!

Astazi lansam etapa romana a proiectului dans::danse!

Peste mai puțin de o lună, experimentăm împreuna cele două spectacole, DJ Battle (21 iunie) și Protest (22 iunie) la Teatrul Național din București.

dans::danse, proiectul colaborativ de dans contemporan realizat de Asociatia Secția de Coregrafie din România și Centre Chorégraphique National d’Orléans din Franța, îsi lansează etapa din România prin platforma digitală

dans::danse este inspirat din estetica, idealurile și valorile comune celor două țări francofone și aduce în fața iubitorilor de artă și de dans contemporan, două spectacole ce așteaptă să fie experimentate în datele de 21 și 22 iunie la Teatrul Național București. „Protest”, de Sandra Mavhima, și „Dj Battle”, de Maud Le Pladec, pun sub semnul întrebării, prin dans, probleme sociale și locul individului într-o comunitate.

DJ BATTLE (FR), 21 iunie, TNB, Sala Mica, 8 PM

Concept si coregrafie – Maud Le Pladec

Dj – Julien Tiné

Interpret – Louis Nam Le Van Ho

Manager general – Nicolas Marc

PROTEST (RO), 22 iunie, TNB, Amfiteatru, 9 PM

Coregrafie și interpretare: Sandra Mavhima

Concept sonor și muzică live: Costas Ivanov (Temple Invisible)

Concept vizual: Radu Aldea

Aflați mai multe informații despre dans::danse și cele două spectacole pe platforma digitală, pagina de Facebook a Asociației și pe evenimentele de pe Facebook: Protest și DJ Battle.

Proiect finanțat de Sezonul România-Franța 2019, INSTITUT FRANÇAIS și AFCN. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.
Parteneri instituționali: Sezonul România-Franța 2019CCNO – direction Maud Le Pladec, Asociația Secția de Coregrafie, CARTIERUL DE DANS, Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București, Centrul Naţional al Dansului BucureştiInstitutul Cultural RomânINSTITUT FRANÇAIS
Partener media special: RADIO GUERRILLA
Parteneri media: AGERPRESFEEDER.ro, Observatorul CulturalRevista AtelierulLiterNet.ro, MoviecoreRevista Art OutDe CorinaCeașca de Cultură
Parteneri de comunicare: https://wecollab.ro/